fredag 5 februari 2010

En liten uppdatering från ett snöigt Fivelsbo: Hundarna trivs i det här vädret och far runt i snön. Jag har legat sjuk i en vecka och saknar verkligen att fara runt med dom ute. Förhoppningsvis ska jag orka med det i helgen.
Den mesta träningen har fått förläggas inomhus nu i några veckor, eller på den lilla lagårdsplanen. Förstår inte hur det har lyckats vara snökaos varenda onsdag då vi hade planerat att träna på klubben? Men det är bra att småfnula med lite positioner och fasthållande och sånt. Eye har äntligen förstått att man kan hålla fast något i munnen. Körde tillslut FridaS. metod då jag inte fick till något annat. "OK!" sa Eye "Det är du som ska kasta apporten och jag som ska hålla fast den!" Han kunde faktiskt kasta den riktigt långt :-) Slutar aldrig att förvånas över hans otroliga slutledningsförmåga. Det är inte alltid som det blir som jag tänkt, men han försöker så himla mycket att förstå vad jag menar.
Har sett att det blir mycket arbete med staketen i vår. De flesta trådarna har gett upp av tyngden och snövallarna tyngt ner fårnäten.
Men det är så vackert... och tyst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar