onsdag 1 april 2009

Tur att man har vallhundar!


Återigen har mina underbara hundar hjälpt mig med ett lamm! De är helt ljuvliga och ger lammet de bitar jag inte kan klara av.

Att jag inte uppdaterat på nån vecka betyder INTE att jag inte tränat på en vecka. Här i Fivelsbo är vi mitt i lammningen och då hinner man inte sitta vid datorn så ofta. Häromdagen hann jag med att lägga spår åt alla tre. Eye har inte spårat sen valpspåren i höstas, men han är ju en BC och gick ut klockrent på ett 100 m med viltstörning (tranorna spatserade rätt igenom). Kul! Bellis tog ett apellspår med vinkel som hon aldrig sysslat med annat, förutom att hon la en kabel i vinkeln. Skyller på stress :). Garva fick ett riktigt långt utan apporter. Klockrent det med och vi satt inte fast i en enda buske.
I måndags var det träning på klubben och Bellis var med. Hon har en så häftig attityd. Jobbade med kraven på ligget och med Annas metod så känns det som jag kommer åt det.
I tisdags var det agility med Belina. Det var en riktig hit! Där har hon sånt självförtroende så man ligger klart i lä. hon är mycket känslig för min handling så det gäller att jag är noggrann.
Eyen har fått träna hemma. Mycket inkallning och stadga. Nästa måndag ska han med på samträningen.

1 kommentar:

  1. Haha, ja bra med vallhundar....men valla i köket e nog inte så vanligt...skojar...så söööt lammunge....Jädrans bra blogg du har! Kommer följas i fortsättningen. Kul att tävla snart ju! Vill också det!
    Lycka till!
    Kram
    SUsanne o Cia

    SvaraRadera