måndag 9 februari 2009

Flitiga!

Belinas mamma Phoeme med B-kullen Idag åkte vi till HK och tränade. Först blev det lite grundövningar med Eye. På planen fanns tre stora snöbollar och Eye försökte förtvivlat att valla dom men ingen rörde sig. Idag var han väldigt intresserad av träningskompisens bollar. Fick snacka lite allvar med grabben.

Garva var så på idag. Vi fortsatte med inkallningarna och det funkar kanon. Något snabbare ställande bara. Sättande under gång har hon verkligen blivit bra på. Efter att först kört några lägganden så var hon ändå uppmärksam. FF gick kanon med vänstersvängarna. Hon fick sluta när hon var riktigt i gasen och hoppas känslan sitter kvar till nästa gång.

Sen körde jag Bellis. Jag ökade mitt tempo och tror det passade fröken. Körde en del tempoväxlingar. Vänster halt var bättre och det kändes som rumpan var med. Vi lekte lite med dubbla och tredubbla vä om halt och sen hö om halt samt lite skänkelvikning. Hon var riktigt med. Sen fortsatte vi leka lite med andra tokövningar. Hon tycker om att vara lite cirkushund emellan. Körde ställande under gång och belönade tills det blev riktigt bra. Efter det körde vi läggande och hon ställde sig lika fint igen :) Nu var både hon och jag trötta i skallen. Avslutade tillsammans med vinerkursen och det blev lite stafett med snören och annat bus.

Eyen fick vara med de andra efteråt och busa. Det var ett riktigt gäng med unghundar och valpar som busade. Eye skrek högt. Total panik! De andra fick inte ens komma i närheten förrens han kissade på sig och parkerade svansen mellan bena. Han som är van att leka med så kavata damer. Nästa gång han träffar andra hundar får det inte bli så många på en gång. Nej, nu är det natti natti. Vovvarna sover redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar