torsdag 26 februari 2009

Garva på rehabiliteringen och freestyle!

Idag var det dags för första besöket på rehab i Linköping. Vi fick först lite beskrivning på hur Garva ska masseras. Hennes Spondylos sitter lite illa till, precis över skulderbladen på kotorna T3, T4 och T5.Efter massagen var det baddags. Hon simmade ca 4 x 1min. Hon jobbade fint med kroppen vilket var skönt för då vet man att det tar bra. Hon var lite uppskruvad men inte orolig på något sätt. Efter varje ny grej hon gjorde så var hon ivrig på vad som väntade härnäst.
Efter badet så var det relaxen en stund. Hon fick ligga på en vibrationsplatta för att skaka loss det sista.
Passad på att väga Eye. Hemma hade jag mätt honom och han har hunnit bli 50cm hög och så vägde han 15 kg. På lördag blir han 6 månader.
I tisdags var vi på klubben och tränade en sväng innan årsmötet. Jag och Belina är helt sålda på Freestyle. Jag hade skrivit ut lite papper så jag kan sätta namn på våra konster. Sandra och Haley följde med upp så hundarna fick busa i snön lite först. De var väldigt jämnspelta och uppskattade varandra. Det var så härligt att se att de bägge gick från lek till träning direkt och bägge med en otroligt fin förarkontakt.Vi började med F.F. Jag har en liten tendens att snegla, men annars gick det bra. Belina har blivit så rapp i sina utföranden. Sen vart det lite Freestyle. Vi kör bara med operant betingning och target. Slalomen har hon helt kommit på själv och likadant att gå mellan mina ben, men snurrarna har jag börjat med targetstick och dom är på gång. Det är jättekul att träna så förutsättningslöst och verkligen få klura ut hur man ska få till övningarna.
I går var det hundgården som gällde för jag jobbade sent. Tack och lov trivs det bra. Hundhuset är nästan klart och det är bara detaljer kvar. De har det jättemysigt där.
Här är en liten länk till ett Freestyle program av Frida Binette. Hon är så otroligt duktig! - Pocahontas





2 kommentarer:

  1. Hoppas hon blir bättre av simningen, men hur funkar det? Blir hon mjukare, smärtfri eller? Ska bli spännande att höra om föreläsningen du var på idag. Vi ses imorn! Ha det bra/ Maria

    SvaraRadera
  2. Ciao!

    Roligt att hon tycker om simningen. Det underlättar säkert arbetet avsevärt! Jisses, 15 kg och 6 månader gammal. Hailey väger 18,5 och är snart 1 år! Han blir en stor pojke, en väldigt söt stor pojke.

    :)
    Sandra

    SvaraRadera